Navigácia

  • Zmena vo vedení školy

    doc. Ing. B. Sýkora, CSc, zriaďovateľ: +421 376422970


    PaedDr. Z. Nagyová, riaditeľka SSOŠ Animus: +421 376586056, email: riaditelka@animus.sk

    RNDr. Tomáš Sonnenschein, zástupca riaditeľa, email: zastupca@animus.sk

    sekretariát SSOŠ Animus Nitra: +421 376586055

    výchovný poradca: Mgr. Margita Jedličková: jedlickova.vychovna@gmail.com
    školský psychológ: Mgr. Ivana Ďuriniková: psychologanimus@gmail.com

  • Aktualizácia údajov

    27. 6. 2014 Dáta z programu aScAgenda boli aktualizované
  • 3. miesto v literárnej súťaži Esej Jána Johanidesa

    Aj tento rok vypísalo Literárne informačné centrum Bratislava, Mesto Šaľa, Úrad Nitrianskeho samosprávneho kraja, Úrad Trnavského  samosprávneho kraja a Malokarpatská knižnica v Pezinku literárnu súťaž Esej Jána Johanidesa, zároveň bola udelená Cena Jána Johanidesa.

    Tento rok sa súťaže zúčastnila aj žiačka našej školy Cyntia Danišová. Mottami na napísanie esejí boli tri myšlienky Jána Johanidesa:

    1. „Spisovateľ nie je na svete preto, aby demonštroval svoje zranenia a apeloval na žľazy, ale aby poskytoval prvú pomoc, aj keď nedokonalú.“ (Ján Johanides)

    2. „Láska je niečo, čo dovádza do extázy. Ak túto extázu vylúčime, vygumujeme, vzniká iba živočíšna stránka veci a vtedy ani sexuálny výkon nemá cenu.“ (Ján Johanides) 

    3. „Niet márnotratného syna a niet márnotratného otca. Je len pochopenie.“ (Ján Johanides)

    Cyntia so svojou prácou získala krásne 3. miesto.  GRATULUJEME

  • Mestský parlament mládeže zasadal v novom zložení

    17.2. 2014 zasadol MPM v Leviciach v novom zložení. Medzi poslancami máme zastúpenie aj my. Do nového volebného obdobia bol nominovaný za našich žiakov Jakub Rusov z 2.D. 

    viac http://www.levice.sk/?id_menu=0&module_action__175716__id_ci=46801#m_175716

     

     

     

     

     

     

  • Výsledky súťaže iBobor

    Aj v tomto školskom roku sa naši žiaci zapojili do on-line súťaže Informatický bobor. Súťažili v kategórii Junior a Senior. Na základe výsledkov, ktoré nám boli zaslané sa žiaci umiestnili v rámci školských výsledkov nasledovne:

    Kategória Junior:

    1. Jakub Rusov 2.D
    2. Kristína Pacherová 1.D
    3. Bianka Kmotriczová 1.D

    Kategória Senior:

    1. Štefan Benč 3.D
    2. Adrián Suljič 3.D
    3. Martin Krajč 3.D

    V kategórii Juniori súťažilo 6 608 súťažiacich, plný počet bodov dosiahlo 9.
    Priemer získaných bodov je 39,45, medián 40,03. Z našich žiakov získal cenný diplom Jakub Rusov z 2.D triedy. GRATULUJEME.

     

  • Novoročné prianie

          

  • Riaditeľské voľno

    Dňa 18.12.2013 je z organizačných dôvodov riaditeľské voľno.

    vedenie školy

  • Súťaž Mladých prekladateľov - Juvenes Translatores 2013

    Dňa 28.11. 2013 prebehla na našj škole súťaž  Juvenes Translatores, ktorá má pomôcť všetkým, ktorí majú záľubu v štúdiu cudzích jazykov. V tento deň prebiehala naraz vo všetkých členských štátoch EÚ. 

    Do súťaže boli zapojení 3 žiaci : Jakub Rusov 2. D, Tomáš Illek a Nicole Tereková z 3.D. Súťažný text žiaci prekladali od 10:00 do 12:00 hod.. Preklady ešte v ten deň škola posielala priamo na EK do Bruselu.

    Teraz už len čakáme, ako sme uspeli :-)

     

  • VIANOČNÁ VIEDEŇ

    5.12. 2013 si žiaci našej školy mohli na vlastné oči prezrieť krásne vyzdobenú vianočnú Viedeň. Krásna Viedeň v čase adventu ich vtiahla do čarovnej atmosféry Vianoc.  Navštívili veľký vianočný trh pred Radnicou alebo pamiatky mesta ako je napríklad Hofburg, záhrady zámku Schönbrunn a  Umeleckohistorické múzeum, ktoré patrí k najvýznamnejším múzeám v Európe.

    Bola to naozaj super exkurzia, plná histórie, umenia a vianočnej nálady.

  • IMATRIKULÁCIE 2013

    Aj prváci mali svoj deň „D“. Ich zápis a pasovanie do CECHU študentského sa konalo 6. decembra. Druháci nenechali nič na náhodu a pripravili pre mladších spolužiakov množstvo závavných úloh, ktorými si mali vykúpiť vstupenku do cechu študentského. Dúfam, že štyri roky, ktoré tu strávia, sa budú niesť v príjemnej atmosfére humoru, ale aj povinností, ktoré študentský život obnáša. 
    Milí prváci, prajeme Vám, nech sú to štyri roky, na ktoré budete dlho spomínať.

  • Tak, ako po iné roky, aj tento školský rok pripravila pre základné školy naša škola SSOŠ Animus Levice

    DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ.

    Máte doma deviataka, alebo Ty sám si žiakom 9. ročníka a nevieš kam po skončení?

    Bavila by  ho/Ťa práca programátora, či vývojára softvérov?

    Chcel by podnikať a sám na seba si zarábať?

    Ak ste aspoň raz odpovedali áno a chceli by ste sa dozvedieť viac, radi Vás uvítame - žiakov a aj rodičov dňa

    21. 11. 2013  od 8:00 hod. do 13:00 hod. v priestoroch našej školy

    na Jesenského ulici č. 41 v Leviciach.

    NENECHAJTE, ABY ZA VÁS ROZHODLI INÍ !

    NESPOLIEHAJTE SA NA SPROSTRDKOVANÉ INFORMÁCIE !

     

  • Generácia euro

    Generácia euro

    Žiaci našej školy úspešne ukončili prvé kolo súťaže Generácia euro. Prvým kolom bolo absolvovanie online kvízu. Online kvíz mal tri úrovne – začiatočník, pokročilý, expert – a spolu 30 otázok (v každej úrovni 10 otázok). Na kvízové otázky odpovedal tím ako celok. Tímy s najlepším skóre budú pozvané do druhého kola (esej).

  • Burza informácií a Burza práce

    V dňoch 23. 10. 2013 a 24.10. 2013 sa naša škola zúčastnila Burzy informácií a Burzy práce, ktorú organizoval Úrad práce sociálnych vecí a rodiny v Leviciach. Burza informácií bola organizovaná pre žiakov 8. a 9. ročníkov základných škôl. Naša škola prezentovala svoje študijné odbory, na ktoré sa budú môcť žiaci základných škôl prihlásiť v budúcom školskom roku 2014/2015. Cheme poďakovať všetkým pedagógom a žiakom, ktorí sa podieľali na príprave  a samotnej prezentácii v priestoroch ÚPSVaR. Veríme, že sme žiakov 9. ročníka zaujali a rozhodnú sa u nás študovať.  TEŠÍME SA NA ĎALŠIE STRETNUTIE 21.novmebra 2013 NA DNI OTVORENÝCH DVERÍ.

    Burza práce bola organizovaná pre žiakov, ktorí v tomto školskom roku končia štúdium na našej škole. Zúčastnila sa jej trieda 4.D pod vedením  triedneho učiteľa.

    http://vimeo.com/78050426

     

     

  • Záložka do knihy spája slovenské školy

    Záložka do knihy spája slovenské školy

    Aj v tomto školskom roku sa naša škola zapojila do celoslovenského projektu Záložka do knihy spája slovenské školy. Vyhlasovateľom projektu bola Slovenská pedagogická knižnica v Bratislave.

    Cieľom celoslovenského projektu bolo nadviazanie kontaktov medzi slovenskými strednými školami a podpora čítania prostredníctvom výmeny záložiek do kníh, ktoré žiaci vyrobia ľubovoľnou technikou. Výmenu záložiek mohli školy využiť k nadviazaniu vzájomnej spolupráce. Do projektu sa prihlásilo 125 stredných škôl. Na základe prihlášok boli zo stredných škôl vytvorené dvojice podľa druhu školy a počtu prihlásených žiakov. Pre našu školu bola vybraná SOŠ Košická 20 z Prešova.  Projekt prebiehal od 3.10 2013 do 31.10.2013.

    Ďakujem všetkým žiakom, ktorí sa na tvorbe záložiek podieľali.

  • Poznaj svoju vlasť

    Poznaj svoju vlasť

    V utorok 29. októbra 2013 sa uskutočnila súťaž pre stredné školy okresu Levice pod názvom Poznaj svoju vlasť. Študenti súťažili formou kvízu v troch okruhoch: slovenská história, slovenská literatúra a slovenská príroda. Cieľom súťaže bolo upevňovať národné povedomie a výchovu k vlastenectvu žiakov stredných škôl. Tento rok sa zúčastnili aj žiaci našej školy : Jakub Stribula (2.D), Cyntia Danišová a Peter Lukáč (4.D). Aj keď sa neumiestnili na prvých ocenených miestach, všetci preukázali dobré znalosti z uvedených súťažných okruhov. Chceli by sme im poďakovať za príkladnú reprezentáciu školy.

  • Aktualizácia údajov

    4. 10. 2013 Dáta z programu aScRozvrhy boli aktualizované
  • Plenárne rodičovské združenie

    Plenárne rodičovské združenie

    Dňa 02. 10. 2013 (streda) o 16:00 hod. sa uskutoční rodičovské združenie v budove školy SSOŠ Animus na ulici Janka Jesenského 41.

     

  • 10. výročie založenia školy

    20. 9. 2013 bude sláviť naša Súkromná Stredná Odborná Škola Animus 10. výročie jej vzniku

    https://ssosanimus.edupage.org/files/Brozura_10vyrocie.pdf

     

  • MESTSKÁ ŠPORTOVÁ OLYMPIÁDA „O POHÁR PREDNOSTU MsÚ“

    "Nezáleží na tom, koľko gólov si dal, počet bodov, ktoré sa ti pripísali, rekordy, ktoré si prekonal, pretože veľkého športovca robí jeho veľké srdce."

    Dňa 17.9. 2013 sa naši študenti zúčastnili MŠO "O pohár prednostu MsÚ". Športové disciplíny prebiehli na Mestskom štadióne a Mestskej športovej hale. V záverečnom hodnotení sme z 11 stredných škôl získali výborné 6. miesto. V jednotlivých discilínach M. Krajč získal 1. miesto v behu na 100m, B. Tóth získal 3. miestu vo vrhu guľou a mužstvo futbalistov v penaltovom rozstrele získalo krásne 2. miesto.

    Všetkým zúčastneným veľmi pekne ďakujeme za dosiahnuté výkony a šírenie dobrého mena školy.

Novinky

Kontakt

  • Súkromná stredná odborná škola Animus, LEVICE
    Janka Jesenského 41, Levice
  • +421 376586055
    +421 366315212
    0902119861

Fotogaléria